Ingen salsa!

Casa Latina blev istället Casa Konrad! Fredagen blev alltså inte som planerad pågrund utav brist på folk på Geccobar.
Efter Konrad tog vi en sväng förbi Silk där det också var fullsatt! Kul!
Vi som gjorde stan var Sarah, Sanna, Lina, Araam, Saffi, Mathilda och Vickan! Och tänk vad myckeet känt folk man kan möta kvällar som denna, då lönen är utbetalad och vädret är på topp!
Sanna blev bjuden på alldeles för många drinkar och nu har även Lina gett någon dissa numrett, till en kille som är kusin till en modebloggerska.


På onsdag ska treorna på skolan ha sin utklädnads show, där dem brukar driva och skoja om skolans egna lustigheter och the bangs har nog gjort sitt intryck och vi hoppas att vi får vara med på ett hörn av showen, måste ju säga att vi är rätt spännande. På sista tiden har vi fått många lustiga förfrågningar angående vårat socialliv.

The bangs  umgås mycket med vänner utanför skolan på kvällar och helger, och folk har fått för sig att vi avänder oss av alkohol var och varannan dag, och det stämmer absolut inte. Det finns till och med dom som säger att vi har alkohol i blodet varje dag. Var någon som sa att vi går på AA. Icke sa nicke, stämmer verkligen inte!

Och när vi har festat kan ni läsa om det här i bloggen, mer än så är det inte. Vi är ett gäng helt vanliga tjejer som inte är mycket konstigare än någon annan! Det kan vara så att vi är liiiiite bättre, men inget annat:)

Take care / Sarah


Casa Latina!

Fredagen är spikad och klar och vi taggar redan nu. Inte blir det sämre heller att vi slutar vid 11.00.

Därefter ska Sarah och Sanna göra något som inte är fullt så kul, även om jag inte åker med så är ni alla i mina tankar.
När ni kommer tillbaka ska jag var hyper och dra upp erat humör på topp igen.

Vi ska shakea, till Casa Latina och detta gör vi på Gecco bar! Tequilan glömmer vi självklart inte bort och jag tar personligen på mig ansvaret att shoppa citron(er)!

Innan det är dags att släppa lös vår lilla latino som finns inom oss, blir det en jäkla förfest hemma hos vår käre vän Araam.

Jag kan inte annat än säga: Bring the party mood with ya!


Casa latina! Fredagen den 29:e maj!
Svänging salsa, merenge, cumbia, bachata & reggaeton!

/ Lina


Botten upp!

Onsdag idag, vilket betyder att det är två dagar kvar till helgen och vi kan känna doften av den härliga fredagen som väntar oss !

Igår var jag och Sarah förbi myrorna en sväng och införskaffade shot glas till alla oss i The Bangs. På fredag blir det att inviga dessa och dricka tequila på hemma plan. Om det sedan blir utgång eller ej är ännu oklart, men om det är något vi alla vet så är det att på fredag kommer vi överkonsumera salt och citron.

Tagga, tagga på fredag slår vi klackarna i taket ,och mottot för kvällen kommer vara : Botten upp och resten i håret!

/ Lina

En måndag med guldkant.

Livet går vidare vare sig man vill eller inte, så även vardagen. Den där vardagen som så lätt kan bli så grå och tråkig.

Idag har jag insett att det inte behövs mycket för att sätta lite guldkant och få de där dagarna som annars flyter förbi att bli meningsfulla, så även en tråkig måndag.

Dagen började som vanligt och detta såg ut att bli ännu en måndag i mängden att stoppa undan i samlingen. Visst förhöjde det fina vädret stämmningen något, men inte tillräckligt för att göra dagen speciell.
Det krävs inte mycket och tro mig det räcker med cider från konsum, naturgodis som du stoppat ner i en lösviktsgodispåse för att det ska bli billigare (löjligt dyrt annars), en spontan fika på stan. För att sedan hem och ta itu med de måsten som bör bli gjorda.

Låter inte mycket för världen men ibland är det de små sakerna som räknas.



/ Lina

Tro, hopp och kärlek.

Kärlek är emellan åt inte det lättaste att tro på. Ibland känns det helt hopplöst när kärlek spelar in, men då är det viktigt att se runt omkring sig, efter något som kan få en att tro igen  och efter något man vill tro på.
Hittar man inget, så spelar det inte så stor roll, för har man bara viljan med sig kan man ta sig igenom nästan vad som helst. Att välja sina goda vänner är minst lika svårt. En sak som är säker är att vi, the bangs, är fyra starka pelare som står stadigt för att orkar bära varandras tyngder med vilja och kärlek.
  

Jag tänkte skriva ett långt inlägg om hur lika varandra födelsen och döden är, men jag ångrade mig.
En människas ankomst eller bortgång är det mäktigaste och märkligaste som kan upplevas, eller hur?
En till av oss kommer till världen.....eller en till av oss lämnar jordelivet. Det är stort och jag vet inte vart jag ska börja eller sluta. Huvudsaken är att vi tillsammans stöttar varandra genom dessa mäktiga, känslosamma stunder och att vi inte låter varandra ge upp trots att allt annat känns större än en själv.

Helgens ofattbara gång är ett faktum och lika så är morgondagen. 
Tillsammans håller vi varandra på fötter och i tankfullt skick, vi låter inte mäktigheten bli mäktigare än oss.

22/5 2009. Vila i frid.


/ Sarah


En nykter kväll.

Blev en riktigt mysig kväll hemma hos Sofia, med pizza (igen) och en klassiker till film.
Har vi kanske glömt bort hur trevligt man kan ha med endast sina närmsta vänner och Cola i glaset?
Detta var i alla fall välbehövligt och vi kom i säng  i skaplig tid också.

På hemvägen träffade vi på några KG-are och en gubbe som kände för att visa upp sin bästa Fascist sida.
Tydligen får man inte spotta på Västerås trotoarer, det är även väldigt viktigt att du är noga med att blåsa ut röken ur munnen innan du kliver på bussen.

Idag blir det i alla fall fika på stan för min del och ikväll så samlas hela The Bangs på Pitchers, för att fylla sina glas med allt annat än Cola.
Skulle gissa på att det blir Tequila för hela slanten.

Over and out.

P.s finnst det något tråkigare än att vänta?


/ Lina


Nu börjar helgen.....igen!

The Bangs sitter samlade för att förbereda sig inför en feministisk debatt som hålls senare idag.
Ikväll ska vi hem till Sofia och laga mat och bara mysa med varandra!

Planen för imorgon är att gå ut och ta en drink tillsammans och på lördag ska Sanna och Sarah göra något som inte kan avslöjas på bloggen än. Det kommer senare i en uppdatering.

Nu kör vi tjejer, feminist, ja visst!

/ Sarah


Långa dagar, sena nätter!

Ännu en fartfylld helg har passerat och vi laddar upp för en ny vecka som bjuder på endast tre slitsamma dagar.

Lina & Sarah jobbade under lördagskvällen/natten på Sigurdsgatan 25 där det bjöds på gubbrock, och fulla medelålders människor. En del var fullare än andra, vilket slutade med slagsmål och tre polisbilar. Alltid lika kul att se äldre människor fulla!
Efter jobbet blev det en lite promenad ner på stan för att ta bussen hem. När vi satt där och väntade ute i den kalla nattluften dök det upp en varmhjärtad kille. Full som en kastrull och omöjlig att bli av med. Trots att Sarah gav honom DISSA nr, tog det ett bra tag innan han fick en astma attack och vinglade bort i skymningen.

Bussresan hem blev en upplevelse som vi sent kommer att glömma. Vi var omringade av konstiga människor och man ser allt från ett annat perspektiv när man är nykter.
Helt plötsligt är det någon som pillar Lina i huvudet. Det visade sig vara en trevlig 26 årig brud, som stört sig på Linas frilla.
Strax därefter kommer ett par och sätter sig framför oss, de var nog väldigt hungriga för inte var det något vanligt hångel vi såg!! Aldrig har vi sett några sluka varandra så mycket.
Därefter ramlar en sådan där "härlig" 50+ man in på bussen och sätter sig brevid våran nyfunna 26 åriga vän,
som inte lite diskret flörtar och antagligen hoppas på att få med henne hem.
När vi tror att de inte kan bli mer knäppt än såhär vänder vi våra huvuden snett åt höger och lägger ögonen på en dreglande snubbe som lungt tar en tupplur under en minst sagt högljudd resa.

Vi kom i säng kl: 03.00, men kännde oss ändå ganska avslappnade.

Söndag:

Sarah, Lina & Sofia möttes upp för att handla ingredienser till vår söndags brunch ( ölfrukost).
Otroligt god Pizza och trevligt sällskap trots att Sofia nyss lämnat oss för att träffa en kille.


    

   

   

/ Lina & Sarah

Just dance

Fredagskvällen blev superbra!
Mysigt umgänge hos vår vän Araam och järngänget bestod av Sarah, Lina, Sofia, Araam, Saffi, Ella och en söt thaibrud som heter Dream. (Häftigt namn!) Kvällen började kl 22 och slutade ca 02:30.

Att bara gå ut och dansa tillsammans med sina underbara vänner är alldeles för underskattat, det är så roligt!
Silk är inte så dåligt när det är fullt av folk där faktiskt. Som vilket annat ställe som helst!

Ikväll är det Sarah och Lina som jobbar på sigurdsgatan mellan 18-01. Hoppas på efterfest såklart!:)
Take care amigos!


PANIIIIK!!

PANIK sen PARTY!
Ikväll kör vi igen, ses vi på SLISK??
Gratis inträde efter 00.00 --> Gratis är gott! :*

/ Lina

Makeover

En fjärdedel av The Bangs har gjort en mini-makeover, impulsivt men lyckat.

Bestämde mig inte för att genomföra det fören bara en timma innan min makeover.
När känslomässiga saker och ting sker i mitt liv har jag fått för mig att en makeover gör saken bättre.
Vet inte riktigt om det stämmer men jag litar på den kvinliga intuitionen! Planen var att göra mig av med luggen, men när stunden var inne hade jag inte hjärta att göra det, så den är kvar men i annan form!
Här är den nya Sarah!




/ Sarah










Förändringar

Livet är oförutsägbart mesta delen av tiden och ibland känns det som ett slag under bältet.
Saker förändras och man måste omanpassa sin livsstil emallan åt, trots det är det viktigt att hålla huvudet högt och gå igenom förändringarna med positiv inträllning och lugg som täcker pannan.

Två fjärdedelar av The Bangs spenderade sin måndagskväll under ett parasol på en bakgård med en varsin öl i handen. En vanlig måndag med andra ord. Besök av en god vän och djupa samtal kring livet, musik och middag.

Det är tisdagsmorgon och tre fjärdedelar av The Bangs har bestämt sig för att utforska sin sexuella läggning lite mer...spännande att se hur det slutar. Hur kan man vara säker om man inte har provat? undrar vi.
Dock har en fjärdedel testat sig fram lite redan och det tycks inte vara helt fel.....;)

Veckans planer:
Onsdag: Sanna och Sarah på spaning, oliver twist, Å eller bill och bob.
Fredag: Lina får en surprise, Sanna, Sarah, Sofia på äventyr
Lördag: Sarah och Sanna jobbar på sigurds med  ev. utgång efter det. Lina på Party....
Söndag: Ölfrukost


/ Sarah & Lina


Life gose on

Upp och ned, bak och fram. Livet är utoch in och The Bangs låter livet rulla på.
Några av oss börjar visst morgonen med en klockren start, finns inga dåliga tillfällen för att ta en öl tydligen! =D


/ Lina

The Bangs is complete!

Oj, fick mig en liten chock när jag kikade in på bloggen idag och såg det senaste inlägget.
Inte trodde jag att ni skulle bli så besvikna tjejer.
För att göra alla nöjda så drar även jag på Afterwork en liten kortis ikväll och joinar mina brudar, kanske till och med hinner med en öl?
The Bangs blir i alla fall komplett en stund ikväll, vilket är på tiden!

Därefter drar jag vidare till hmm, hur var det ni sa, "killen med håriga ben" ?

/ Lina

Afterwork

Stackars Lina är hemma och är sjuk och vi saknar henne supermycket.
Sarah hoppar in som vikarie i "full fart mot måndag" så att Lina slipper sitta i studion och snuva.

Efter radiosändningen som slutar kl 18:00 ska The Bangs på afterwork, dock inte Lina, för hon ska hem till en grabb med håriga ben, Kul! Känns lite ledsamt att killar går före dock....#@%!?&!!



/Sanna & Sarah


Hoppas på en drink!

Jag (Sarah) och Sanna sitter och förbereder oss inför ett prov i matte som vi ska göra nu om några minuter!
Sarah och Sanna är den halvan av The Bangs som har det svårt i just matte. Vi känner att vi vill belöna oss själva om vi fixar det, så vi går till pitchers och tar en drink om det går bra! Ses vi där kanske?;)

Om det mot all förmodan skulle gå helt åt skogen, åker vi hem och pluggar mer.

/ Sarah & Sanna


Vit vecka? NEJ!

Den vita veckan är över.

Som Lina skrivit i det tidigare inlägget har Jag (Sarah), Sofia och Sanna gjort en fullkomligt perfekt företagspresentation under en nätverkslunch och till allas glädje vill vi meddela att ett mycket intressant företag vill ha med oss i ett projekt för att utveckla oss internationellt och ge oss kunskaper inom export och import, omvärldsöversikt och utrikeshandel!

WORLD, HERE COME THE BANGS!!

...självklart firades detta med en lättöl...>.>

/ Sarah, Sofia & Sanna

Ps. Lina, lägg in alla citat tack!

Insider Information

Tänkte att jag skulle ta och fördriva tiden med att skriva ett lite inlägg. Är man hemma och är sjuk går ju tiden sååå segt.

The Bangs är en man kort idag, men tro inte att de hejdar mina tjejer, nej utan idag kör de hårt! Skulle tippa på att de just nu står och håller i våran företagspresentation.

Men eftersom att jag sitter här alldeles själv i min ensamet tänkte jag att jag kunnde passa på att dela med mig av lite insider information.
Det är nämligen så att en av tjejerna ska ut på dejt ikväll, spännande!
Hur det gick till är en rolig historia som kan sammanfattas såhär: Ny mobil, dejt på köpet!

Sedan har jag tyvärr också en tråkig nyhet, det går nämligen rykten om att en i The Bangs ska banga!
Prat på sista tiden säger mig att vi kommer bli en lugg kort då "tjejen med luggen" tydligen bestämt sig för att säga tack och hej till sin lugg och låta den falla åt sidan. Just nu i skrivandets hetta låter hon den växa för fullt! :o
Vem jag pratar om återstår att se......

/ Lina

TheBangs info.





Viktiga tankar.

När man sitter här i sin ensamhet så är det lätt att man börjar fundera och låta tankarna flöda.
Jag kom på att alla, ja nog alla skulle se bra ut i lugg!
Ni som inte tror mig, här har ni beviset!
(Ni får även ett litet smakprov på mina konstnärstalanger! )
 / Lina


Valborgshelgen

Ja tjejer,då överlevde vi Valbogshelgen också då!

Blev en fartfylld helg som vanligt och vi var såklart överallt och ingenstans.
Träffade på några gamla ragg och  hade trevligt med nytt/gammalt folk.

Valborg/Torsdagen firades med de bästa och vi ramlade väl hem framåt två halv tre snåret.
Men om vi ska ta det från början gick det väl till ungefär så här.....
Vi började med förfest hos vår goda vän Danne, där spelade vi "Fia med hutt" som blev mer "hutt med lite fia".

När kl var 22.00 mötte vi upp vår Sofia på stan och gick ett helt gäng till Karlsson på taket som ligger i skrapan.
Trevligt ställe, men jag anar att våra partysinnen var alldeles för maxade för att platsa där, Sanna var så party att hon trillade av stolen.  Gratis är gott, så vi tog en sväng förbi silk och drog en dans eller 5. Kul!!
Det mest klockrena under hela kvällen var ju självklart Sanna, när en kille frågar om hennes nummer och hon ger honom DISSA-LINJEN! Credd till Sanna för mod och ett gott skratt!

Vi hade en riktigt rolig kväll och resten av kvällen stannar med oss,../Sarah


Lördagen bestod av en mysig fika på Chicco, övergick sedan till 18 års firande och kvällen var tänkt att sluta på Pitchers med en varsin öl i handen. Av någon anledning drog vi oss vidare till Taj mahal där det var öde.
Där ifrån drog vi mot blåsbo för att hämta upp våra vänner. Slutade med att vi var kvar på "festen" som pågick där ett tag och fick i oss ännu lite till.
Efterfest hos Sarah och hemma vid tre.

Här kommer lite bilder från helgen, enjoy /Lina



 





Den vita veckan

Det var ju lite tråkigt att vi sparkade igång bloggen just den här veckan....
Vi har nämligen en, vad vi kallar, vit vecka då vi tar det lugnt och tar hand om oss själva
istället för varandra och alla andra;) Dock behöver ni inte lida, har fått nys om att Lina skriver på ett inlägg om valborg!
The bangs missar ju inget tillfälle att uppdatera!

/ Sarah

The Bangs

Äntligen är bloggen skapad och ni ska få följa vårat farfyllda liv, inte i detalj men så pass mycket att ni får något att skvallra om! The bangs betyder Lugg, och lugg är precis vad vi har.
Bättre och snyggare layout kommer snart!

/ Sarah & Lina

RSS 2.0