E-max 2009

Medan Sanna och Lina levde farligt i Turkiet, spenderade jag och Sofia  4 härliga dagar på örebros universitet.
Vi och 198 av sveriges främsta unga entreprenörer medverkade i E-max 2009 och fick en jäkla bra vecka med nya lärdomar och inspiration. Vi fick ta del av helt fantastiska föreläsningar av riktigt framgångsrika och duktiga företagare runt om i sverige. Talk about inspiration! 7 koppar kaffe om dagen och en hel del härliga dialekter fick vi också ta del av. Finns även ett klipp på tvärsnytt där vi är med. Ska försöka länka till det, och här nedan följer lite bilder.

/ Sarah

Klipp på tvärsnytt!

LÄNK TILL ARTIKELN FRÅN TVÄRSNYTT DÄR JAG OCH SOFIA ÄR MED! TAKE A LOOK!!




one two three four uno dos tres cuatro, and we are home!

Vi överlevde två veckor i ett främmande land.

Efter två härliga veckor i Alanya som är svåra att sätta ord på, är vi tillbaka i Sverige och lilla Västerås.

Vilken jäkla resa vi har varit med om, vi har levt allt annat än ett typiskt turist liv. Vi fick verkligen ta del av det riktiga turkiet!
Trots några missöden som att bli rånad, spendera två dagar på sjukhuset och bli jagad av turkisk polis så kan vi inte be om en bättre resa.

Vi hade turen att träffa de bästa människorna och snällare turkar får man nog leta väldigt länge efter.
Maten på hotellet var det värsta vi varit med om, och det blev inte lättare eftersom vi är vegetarianer. Vår räddning blev restaurangen Happy Days där vi fick gratis mat.

Förutom sol och bad i massor hann vi med massa annat: Två båtutflykter - en privat och en turist, var på besök hemma hos en turkisk familj och åt äkta turkisk mat ( ingen kunde engelska) ,var uppe på bergen och tittade på solnedgången, firade midsommar,  tog pulsen på utelivet och en jäkla massa andra sjuka och roliga grejer.

Något som vi tar med oss och sparar i våra hjärtan är: EFES, Happy Days, låten: I know you want me och självklart våra norska vänner Solfrid och GEIRMORTEN.



           

  
      

/ Lina & Sanna

Dagen med stort D.

Igår var det skolavslutning, och ingen är väl ledsen för att sommarlovet äntligen är här!?

Idag har det varit studentfirande hela dagen lång, och ikväll ska tre fjärde delar av The Bangs ses på Pluto. Gratis inträde innan elva om du tar med dig CSN kortet!

Ikväll blir vår sista kväll tillsammans på ett tag då jag och Sanna har ett plan att passa! Det bli i princip att dansa loss halva natten, ta sig hem och hämta packningen för att hoppa på flygbussen mot Arlanda. I sånna här lägen är sömn överskattat.
Vi säger hejdå med stil och hur skulle The Bangs annars göra om inte ut och röja innan?

Även en STORT grattis till alla studenter!




/ Lina

STIPENDIETAGARE!

Dag efter dag förvånar vi oss själva över vad vi är kappabla till, och en av våra starka sidor är att ha otroligt kul tillsammans. Livet är en fest och det bör levas fullt ut.

Att ha kul samtidigt som man har en massa ansvar och måsten runt omkring sig kan vara väldigt svårt och ibland kännas omöjligt. Idag har vi bevisat för oss själva att vi klarar av skolan med bravu, i kombination med sena nätter och massa kul.

Stipendium för bästa UF - företag och 2000 kr, allt vårat slit var värt de!
Inte blev det sämre heller när vi öppnade våra betyg och kunde glädjas åt alla MVG vi kammat hem.

Livet är en fest och bör levas därefter, glöm dock inte bort alla ansvar och måsten. Det går att göra allt bara man har viljan!






























/ Lina & Sarah

Övernattning, dagen före doppare dagen.

Idag blir det en helkväll med övernattning hemma hos vår vän Araam för min, Sarahs och Sofias del. Sanna ska dock inte med då hon lovat bort sig som barnvakt hela kvällen. Inga sura miner för det, och det blir inte sämre av att Saffi kikar förbi en sväng också.

Har absolut ingen aning om vad kvällen har att bjuda på, men med detta sköna gäng vet jag att den kommer bli lyckad.
När vi vaknar imorgon är det bara skolavslutningen som väntar oss, sen FAN är det sommarlov!!

/ Lina

Sommarlov?

Oj, oj snart är det sommarlov och det betyder att The Bangs inte länge till kommer att befinna sig i Västerås. Hälften av oss tar vårt pick och pack och reser iväg lite längre och kommer vistas två veckor i Turkiet, medans den andra hälften drar till Örebro mot nya äventyr.

Idag kommer Sofia hem från Ryssland, och oj vad vi har längtat efter henne!
Blir en myskväll på Sarahs balkong med vattenpipa och kanske ska jag ta med mig fia med hut!? Hur som helst så blir det en lung kväll, vilket ska bli skönt.

Over and out.

/ Lina

Gay eller inte?

En väldigt good-looking och glamorös kille jag utbytt nummer med har hört av sig en del nu.
Han har en egen stil som är fräsh och manlig, han är trevlig, rolig och otroligt söt.
Trots detta frågar jag mig; Är han gay?

Hur kan en kille av detta slag inte vara gay? I min värld finns det inte många killar med denna typ av look, kombinerat med den personligheten. Hans intressen är så annorlunda mot den typiska killens, hans val av ord är så exemplariska och korekta. Jag förstår bara inte denna vackra sammansättning, vad dess mening är och hur den kan falla framför mina fötter. Självklart betyder inte detta att jag är intresserad av personen i fråga, bara fundersam.


/ Sarah


En liten lögn skadar inte

Sarah och Sanna satte sig till rätta på Pitchers runt 18.30 för att träffa en vän som vi inte sett på länge!
En öl och lite skitsnack skulle bli en utomordentligt mysig kväll. Mycket snabbt snubblade en snubbe fram och började småprata och det blev riktigt trevligt när även hans vänner dök upp. Dem visade sig vara mellan 29 och 35, vilket kändes lite skumt, så vi gjorde något vi aldrig gjort förut, vi lät dem gissa vår ålder och de sa 24-26.
Och helt plötslig så var vi helt nya karraktärer, Sarah som är produktionsledare inom PR, Sanna som reseledare och Amanda som konsert pianist!

Beresta Sanna berättade om sin spännande mellanlandning i Dubai, Sarah berättade om alla motgångar som produktionsledare och Amanda om sin slående karriär inom musikalvärlden!
Sjukt kul att bara vara någon annan för en stund.
Hur som helst blev det en bekväm och tidig hemkomst, en lagom mysig fredag.

Lina har varit hemma och tagit hand om sig själv och vår Sofia åkte redan igår till Ryssland för att fira en släkting och vi ser fram emot hennes hemkomst! Vi saknar vår ryska fjärde del!

/ Sarah


Blogga mera!

Utklädnads showen är slut och vi fick vara med på ett hörn!

"Vet ni inte vilka vi är? Vi är The Bangs! Har ni inte läst vår blogg eller??"

Och entren var till klockrena låten "She bangs" med Ricky Martin!






RSS 2.0